Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
Home Despre noi
Robineti
Hidranti si Accesorii
Ech. de control al nivelului
Actuatoare si ventile de comanda
Elemente imbinare conducte
Temperatura, Umiditate
Presiune
Echipament automatizari
Rezistente electrice
Cabluri
Lanturi
Despre Noi

INDUSTRIAL FLUID este o firmă relativ tânără, aflată în plină dezvoltare, având la bază o echipă de specialişti cu o bogată experienţă profesională, care îşi aduce aportul zi de zi, la dezvoltarea afacerii.
Seriozitatea, corectitudinea şi faptul că nu facem rabat la calitatea produselor oferite beneficiarilor noştrii, sunt factori care contribuie la creşterea, an de an, a portofoliului nostru de clienţi şi implicit la evoluţia spectaculoasă a societăţii noastre pe piaţa românească.

Totodată, parteneriatul cu o serie de firme de marcă concretizat în acordarea calităţii de distribuitori sau reprezentanţi unici în România, a contribuit la diversificarea gamei de produse oferite clienţilor noştri.
Un atu important îl constituie implementarea sistemului de management al calităţii conform SR EN ISO 9001:2001 în cadrul societăţii, precum şi faptul că produsele livrate de noi sunt fabricate de către firme ce au un sistem al calităţii certificat şi corespund cerinţelor Uniunii Europene.

Aceasta ne-a permis să furnizăm elemente de execuţie şi echipamente de măsură, reglare şi control, contribuind la modernizarea termocentralelor, a instalaţiilor petrochimice, a celor miniere, a instalaţiilor de transport şi distribuţie a gazelor, a reţelelor de distribuţie a apei, precum şi a celor uzinale din toată ţara.

Un loc aparte îl are sectorul construcţiilor, care cunoaşte o dezvoltare spectaculoasă, şi ca urmare Industrial Fluid a venit în sprijinul firmelor, care realizează instalaţiile sanitare şi branşamentele la reţelele de apă-canal, cu o ofertă bogată de piese şi elemente de îmbinare a tubulaturii din oţel sau PVC.

Echipa de marketing, formată din ingineri, vine în întâmpinarea solicitărilor clienţilor noştrii, cu informaţii tehnice detaliate privitoare la produsele oferite sau le poate propune soluţii adaptate specificului activităţii acestora.

Firma noastră încearcă să păstreze o legătură constantă şi să ofere un maxim de beneficiu clienţilor săi, prin calitatea, garanţia şi post-garanţia produselor comercializate, cât şi prin livrarea lor promtă la sediul acestora, cu ajutorul parcului propriu de maşini sau a firmelelor de curierat rapid.

Toate acestea, sperăm să conducă la dezvoltarea unui parteneriat de lungă durată între firmele noastre spre beneficiul ambelor părţi.